Om oss

Mexikansk chiligryta som serveras på en restaurang

Vilka är Chill Tex Mex

Chill Tex Mex är en streetfood- restaurang som strävar efter att erbjuda sina kunder en autentisk mexikansk matupplevelse. Deras fokus ligger på att använda högkvalitativt kött som de själva marinerar och tillagar för att säkerställa en smakrik och välsmakande måltid. Med detta tillvägagångssätt kan de erbjuda sina gäster en genuin mexikansk smakupplevelse som är svår att hitta någon annanstans.

För att tillgodose olika kostpreferenser har Chill Tex Mex även ett imponerande utbud av vegetariska och veganska alternativ på sin meny. Detta visar deras strävan att vara inkluderande och tillgodose alla kunder. Oavsett om man är köttälskare eller föredrar vegetarisk eller vegansk mat, kan man vara säker på att hitta något som passar ens smakpreferenser hos Chill Tex Mex.

Kock på en restaurang

Den fantastiska matupplevelsen

För att komplettera den fantastiska matupplevelsen erbjuder de också sina kunder möjligheten att njuta av en flaska Jarritos, en populär mexikansk läsk. Jarritos är kända för sina olika smaker och kan vara det perfekta sättet att skölja ner den goda maten och förstärka den autentiska mexikanska smaken som Chill Tex Mex erbjuder.

I sammanfattning är Chill Tex Mex en streetfood-restaurang som levererar högkvalitativ mat med autentiska mexikanska smaker. Deras breda utbud av kötträtter, vegetariska alternativ och veganska val gör det möjligt för alla att hitta något de kan njuta av. Med möjligheten att avnjuta en Jarritos-läsk kan kunderna verkligen förhöja sin matupplevelse och få en genuin smak av Mexiko"

Fisktacos som serveras på en restaurang